naudan sisäfileitä
valkosipulikermaperunoita
salaattia
suolaa
pippuria
öljyä

 

Pihvit kannattaa ottaa huoneenlämpöön vähintään puolta tuntia ennen paistamista, samalla niille voi tehdä "marinadin" öljystä, suolasta ja pippurista. Seos hierotaan lihan pintaan ja jätetään muhimaan esim. pakastepussissa. Tärkeää paistamisessa on kuuma pannu, pieni köntti voita saa ruskistua pannulla ja sen jälkeen pihvit päälle. Jos paistaa useammalle, kannattaa pitää huolta ettei laita liian montaa pihviä samalle pannulle (ne viilentävät pannua). Suositeltavasti vain puolet pannusta saisi peittyä. Ohuempi pihvi tarvitsee mediumina n. 1,5min/puoli, paksumpi ehkä minuutin enemmän. Täydellä lämmöllä ensin yksi puoli ja kääntäessä lämmöt kokonaan pois. Kun pihvin yläpinnan läpi alkaa tiristä hieman nesteitä, on homma valmis.
Pihvit voi halutessaan kääriä hetkeksi folioon vetäytymään, mutta kannattaa muistaa, että folioon käärittynä kypsyminen jatkuu. Silloin voi ottaa hieman paistoajastakin pois.