tortillalättyjä
riisiä
juustoraastetta
jauhelihaa
taco -mausteseos
kidneypapuja
paprikaa
sipulia
ranskankermaa
tacokastiketta (hot)
suolaa
pippuria

 

Tortillat ovat helppoja ja käteviä - jos vain kaikki perheenjäsenet ovat yhtä mieltä siitä mitä lättyjen väliin laitetaan! Fajitat (täytetyt, lämpimät tortillaletut) toimivat joidenkin mielestä parhaiten kuumilla lisukkeilla, toiset taas tykkäävät laittaa väliin kylmiä kasviksia; kurkkua, tomaattia ja salaattia. Hyvän kompromissin saa ostamalla vähän kaikkea ja täyttelemällä sitten oman mielen mukaan.
Tässä versiossa kaikki ainekset on kypsennetty. Paprikan ja sipulit voi jättää suuriksi paloiksi, paistaa ja jättää hautumaan hetkeksi suolalla ja pippurilla maustettuna. Jauheliha (tai mikä tahansa syöjälle mieluinen liha/soijarouhe, kasvisversioon ei välttämättä tarvitse mitään) paistetaan, maustetaan ja sekaan lisätään pavut. Jos ei tykkää ostella erikseen tacokastikkeita, voi jauhelihan mukaan heittää tomaatteja tai tomaattikastiketta ja maustaa oman maun mukaan chileillä. Lopuksi kaikki mikrossa tai uunissa lämmitetyn lätyn väliin ja syömään.