Lohitähtitortut:
lehtitaikinalevyjä
1 kananmuna
seesaminsiemeniä

Täytteeksi:
150g kylmäsavukirjolohiviipaleita
1/4 paprikaa
200g ranskankermaa
yrttiseosta

 

Leivo tähtitortut ilman täytettä, voitele munalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista 225 asteessa uunin alaosassa 10-12 minuuttia. Anna hieman jäähtyä. Hienonna puolet kalaviipaleista, kuutioi paprika. Sekoita nämä ranskankerman joukkoon. Mausta yrttiseoksella. Jaa rahkaseos lämpimien torttujen päälle ja koristele kirjolohiviipaleilla.

 

Aurinkosalaatti
250g halloumijuustoa
1ps Pirkka Palermon salaattisekoitusta
tummia viinirypäleitä
1/2 kurkkua
2 appelsiinia
1 pieni punasipuli

 

Viipaloi halloumi, kuivaa palat talouspaperiin ja paahda kuivalla, pinnoitetulla pannulla kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta. Sekoita salaattisekoituksen mukana tullut kastike salaatin joukkoon. Halkaise viinirypäleet, viipaloi kurkku. Kuori appelsiinit ja leikkaa ne paloiksi. Leikkaa sipuli ohuiksi puolirenkaiksi.