nokkosnauhapastaa
naudan sisäfilettä
paprikaa
sipulia
2 valkosipulinkynttä
sokeriherneitä
parsakaalia
inkivääriä
1 punainen chili
soijakastiketta
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa


Nuudelit eivät ole toisen osapuolen lempiruokaa, joten heitettiin sekaan nauhapastaa. Xi'anin First Noodle Under the Sun -ravintolassa tuli syötyä vähän vastaavanlainen annos, joten yritimme jäljitellä sitä mahdollisimman pitkälti. Hyvin onnistui.

Ensimmäisessä satsissa paistetaan liha (tähän kelpaa hyvin nauta, possu tai kana), sekä pieneksi silputut valkosipuli, tuore chili ja pieni pala inkivääriä. Paras pannu on kasari tai wokkipannu, joka lämmitetään kuumaksi ennen kuin lorautetaan kunnolla oliiviöljyä ja paistettavat. Sekoitellaan pari minuuttia, hieman ennen poisottamista voi puristaa sekaan puolikkaan sitruunan mehut. Kun liha on kypsää, seoksen voi siirtää lautaselle odottamaan.

Pannu takaisin kuumenemaan, tällä kertaa kypsennetään paprika, sipuli, herneet ja parsakaali. Mitä tahansa mieleisiään vihanneksia voi oikeastaan käyttää. Kuumalla pannulla muutama minuutti kunnolla ravistellen, loraus soijakastiketta ja valmiiksi keitetty pasta mukaan. Lopuksi tarvitsee vain heittää liha- ja mausteseos pannulle hetkeksi lämpenemään ja ruoka on valmis tarjoiltavaksi.