150g naudan ulkofileepihviä
loraus sitruunamehua
2 valkosipulinkynttä
chiliä
soijaa
öljyä

4 perunaa
1 sipuli
öljyä
suolaa
kirsikkatomaatteja
jääsalaattia
rucolaa
mozzarella
oliiviöljyä
pippuria
 

Muunnelma lehdessä olleesta ohjeesta. Pihvit paistetaan kuumalla pannulla n. 3min molemmilta puolilta ja laitetaan folioon vetäytymään. Sitruunamehusta, chilistä, soijasta ja öljystä sekoitetaan marinadi. Pihvit leikataan ohuiksi siivuiksi ja jätetään marinoidumaan loppu ruoanvalmistuksen ajaksi. Perunat siivutetaan sipsinohuiksi siivuiksi, halutessaan voi jättää kuoretkin. Sipuli pilkotaan renkaiksi ja laitetaan perunoiden kanssa kulhoon, jossa joukkoon sekoitetaan suola ja öljy.
Perunat ja sipulit levitetään uunipellille mahdollisimman leveästi, kypsennetään 225-asteessa 15min ja lisätään mukaan puolitetut kirsikkatomaatit (halkaisupinta ylöspäin, niin mehut eivät valu). 10 minuutin päästä ruoka on valmista. Revi vielä salaatit ja levitä muut ainekset päälle, mozzarella vasta juuri ennen tarjoilua, ettei se lämpene liikaa. Oliiviöljy ja pippuri pirskotellaan viimeisenä mausteiksi.