kanaa
seesaminsiemeniä
valkoviinietikkaa
sokeriherneitä
herkkusieniä
chiliä
misoa
teriyakia
soijakastiketta
munanuudeleita
kevätsipulia

 

Kanapalat marinoidaan soija-etikka -sekoituksessa, ja joukkoon voi heittää seesaminsiemeniä. Sekoitus pannulle, ja kun kana on saanut ruskean pinnan, voi sen siirtää hetkeksi sivuun. Sipulit, herneet ja herkkusienet voi pilkkoa ja heittää hetkeksi lämpiämään. Lopulta kaikki jakoon lautasille.
Nuudeleita keitetään muutama minuutti, kunhan ovat al dente. Sen jälkeen neste pois ja nuudelitkin lautasille. Lopuksi varsinainen keitto-osa, syöjien mukaan noin 3dl nestettä per naama. Sekaan valmis miso, oman maun mukaan teriyakia, soijaa ja chiliä. Kiehautus ja neste muiden ainesten päälle. Valmis!

Rameniinhan voi periaatteessa laittaa mitä tahansa, kanan voi korvata vaikka kinkulla, sekaan voi laittaa kananmunia, paprikaa jne. Nopeaa ja helppoa.